Judith

Voor ons zoontje heeft Paula twee jaar lang de PGB verzorgd. Eerst was het 1 keer per week en daarna zelfs twee keer. Wat we in die tijd hebben mogen zien is een enorme sprong in zijn ontwikkeling. Door de gerichte, persoonlijke aandacht die Paula kon geven groeide hij enorm. Paula ondernam van alles en met veel enthousiasme begeleidde ze hem. Aan het eind van een middag kreeg ik altijd een kort (mondeling) verslag en soms ook tips over hoe we dingen thuis konden doorzetten. Die ondersteuning was altijd welkom en heeft ons als gezin ook enorm goed gedaan. Haar warme, persoonlijke benadering kan ik iedereen van harte aanbevelen. 

Anja

Paula heeft 7 jaar voor mijn ouders gezorgd waardoor ze veilig thuis konden blijven wonen als hoogbejaarden. Totdat mijn moeder op 93-jarige leeftijd echt 24 uurszorg nodig had en mijn vader inmiddels was overleden. Paula was er bijna elke dag, altijd vrolijk. En prettig en duidelijk in de communicatie en de afspraken. Op de moeilijke momenten voor mij als dochter en mantelzorger, had zij zeer goede raad en advies, als ik mijn grens had bereikt in zorgmogelijkheden. Dus, wat hebben wij geboft met Paula in ons zorgteam!

Annemarie

Paula heeft onze kleinzoon met een beperking twee jaar begeleid.
Paula werkte op de eerste plaats aan haar relatie met hem.
Dat deed ze op een ontspannen manier, waardoor er al snel dat vertrouwen was, nodig voor de groei van hem.
Op vele manieren daagde ze hem uit, was betrokken, had hoge verwachtingen en was consequent.
Wat is deze kleine man gegroeid onder haar begeleiding.
Hij had het altijd over: “mijn Paula”
Dat zegt heel veel en ik kan dan ook niet anders dan Paula aanraden als iemand die een groot verschil kan maken.

Joppe en Sandra 

Paula werkt al ruim 2 jaar voor ons. Zij is een hele geduldige vrouw. Heeft erg veel humor en zelfspot waar wij erg van houden. Ze kan zich erg goed inleven in onze situatie. Wij zijn erg blij met haar!

Lisa

Ik heb Paula vaker aan het werk gezien als PGB’er voor een zevenjarige jongen met een mentale en lichamelijke groeiachterstand. In lijn met de doelstellingen van het zorgplan is Paula meermaals bij mij thuis geweest, zodat haar ‘cliëntje’ en mijn dochter samen konden spelen. Paula is betrokken en kan zich goed aansluiten op het ontwikkelingsniveau en de behoeften van het kind. Hoewel ik dat vanuit mijn orthopedagogische achtergrond hele belangrijke eigenschappen vind, spreekt het plezier waarmee Paula haar werk uitvoert mij toch het meeste aan. Paula is altijd vrolijk en opgewekt, waardoor het voor kinderen (en ook volwassenen) gauw als heel vertrouwd voelt. Daarom kan ik Paula van harte aanbevelen!

Bart

Paula weet op een hele leuke en professionele manier 2 dagdelen in de week iedere keer wat nieuws en leuks te doen met mam, nadat zij in een soort gat viel toen haar man en onze pap overleed.

Juist omdat mam ook medische problemen heeft, is het heel fijn dat Paula verpleegkundige is. Wij kunnen haar van harte aanbevelen voor al die taken waar ze voor gekwalificeerd is.

Frits

Mijn vrouw en ik kennen Paula, van "Paula Zorg aan Huis", nu vanaf juni 2009. Mijn vrouw leed toen al enkele jaren aan de Ziekte van Parkinson. Zij werd steeds meer hulpbehoevend en op een gegeven moment kon ik haar op eigen kracht, alleen niet meer de zorg geven, die zij nodig had.
Nog steeds zijn wij er heel gelukkig mee, dat wij destijds Paula hebben leren kennen. Sindsdien werkt zij twee ochtenden per week bij ons om voor mijn vrouw te zorgen. Zij bleek met haar gedegen opleiding en uitgebreide ervaring precies de juiste persoon op de juiste plaats.
Zij is kalm van nature, hulpvaardig en vriendelijk en doorziet snel in moeilijke en of onverwachte situaties wat zij moet doen. Als het nodig is en zij het kan regelen is zij ook bereid om extra uren te maken en alles aan te pakken wat op haar weg komt. Uitstekende eigenschappen in de zorg!
Aan mij (inmiddels een 80-plusser) gaf zij handige tips hoe ik op huishoudelijk gebied bepaalde dingen beter zou kunnen doen. Zij kroop achter de computer als ik weer eens zat te kreunen om een "onoplosbaar probleem" en bewees dan prompt, dat het helemaal niet zo onoplosbaar was. Kortom: omdat zij van zoveel markten thuis is, weet zij een zeer ruime interpretatie te geven van wat zij onder "ZORG" verstaat.
Wie op zoek is naar een goede hulp voor "zorg" kan ik als welgemeend advies geven: "Bel Paula eens". Wie weet ontdek je het dan ook: "Ja, dat is die Paula van Paula Zorg aan Huis. Die kennen wij hoor!"

Rolinka

Ik heb samen met Paula zorg verleend aan cliënten met een Persoonsgebonden Budget.
Paula is betrokken bij haar cliënten en denkt mee om zo goed mogelijk aan de zorgvraag van de cliënten te voldoen.
Ze staat open voor suggesties en past zich aan, aan de wensen van de hulpvrager.
Paula zorgt voor een duidelijke overdracht en is altijd bereid tot overleg.
Cliënten zijn tevreden over haar manier van werken. Ze laat de cliënten in hun waarde en ziet erop toe dat de cliënt centraal staat en voldoet aan hun wensen zolang dat ook medisch gezien verantwoord is.

Arjen

Als schoonzoon ben ik betrokken geweest bij de keuze van Paula met betrekking tot de zorg van mijn schoonmoeder (-ouders). Mijn achtergrond als hoofd van een afdeling in een academisch medisch centrum maakte mij extra kritisch. Paula heeft me in geen enkel opzicht teleurgesteld. Ze heeft een prima balans tussen zelfzorg en professionele zorg. Respect, empathie en aansluiten aan de behoefte van de zorgvrager zijn haar op het lijf geschreven. Ze laat de omgeving van de zorgvrager in zijn/haar waarde en betrekt ze bij het zorgproces. Kortom een topper in haar vakgebied! Met ander woorden: zoekt u ZORG OP MAAT...Paula.

Ingrid

Vanaf het begin dat Paula een aantal uur per week bij mijn ouders thuis kwam, om mijn vader met raad en daad bij te staan in de zorg voor mijn moeder en alles wat daar bij komt kijken, zijn mijn ouders enthousiast over haar. Ik hoor niets dan goede berichten. Paula heeft een grote flexibiliteit en is vaak bereid om te doen wat er op dat moment nodig is. Ze doet haar werk met grote inzet , professionaliteit én persoonlijke betrokkenheid. Een bijzondere combinatie. Het is voor mij een hele geruststelling te weten dat mijn ouders op haar kunnen rekenen, omdat ik weet 'dat het goed zit' van beide kanten. Ik kan Paula van harte aanbevelen.

Jaap-Willem

Een aantal jaren geleden zochten we via een PGB budget hulp voor mijn moeder, die Parkinson heeft. We hadden een gesprek met diverse personen die zich op internet aanboden om hulp te bieden. Paula gaf direct het gevoel datgene te kunnen bieden, wat we zochten: professionele hulp met gevoel voor wat nodig is. Niet zelf op de voorgrond treden, maar datgene doen, wat op dat moment nodig is. Soms betekent dat ook "er eenvoudigweg zijn". Al die jaren dat ze nu hulp biedt aan onze ouders heeft ze ons daarin geen moment teleurgesteld. Leuk om nog te vermelden is, dat Paula ook heel handig is met moderne media en ook daarin onze ouders met raad en daad bijstaat. Al met al: een absolute aanrader!

Jantine

Paula is door ons benaderd met een zorgvraag omtrent mijn dementerende moeder die thuis woont met mijn vader. De zorgbehoefte werd groter dan wij als gezin konden bieden. Paula is goed in staat om in te schatten waar de behoeften van mijn moeder liggen. Paula’s  rustige uitstraling, haar geduld en persoonlijke aandacht hebben een merkbaar positief effect op onze moeder.

Paula zorgt dat de wereld van onze moeder groter blijft door met haar op stap te gaan. Het doet ons telkens weer verbazen met hoeveel creativiteit Paula iets leuks weet te bedenken wat onze moeder aanspreekt. Paula signaleert goed hoe de situatie zich ontwikkelt en communiceert dit heel duidelijk naar ons toe. Paula denkt actief met ons mee en adviseert ons over de steeds veranderende aanpak die dementie met zich mee brengt.

Wij zijn erg blij met Paula en de zorg en steun die ze ons biedt bij het ziekteproces van onze moeder.

 
2021 Paula Zorg aan huis

 

Etien.nl de webdesigner van Noord-Holland

naar boven