Paula Zorg aan huis
voor Thuiszorg in Alkmaar draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom besteed ik alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op deze website. Ook span ik mij in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website.
Aan de informatie op deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. De foutloze werking en continue toegankelijkheid van deze website kan ik niet garanderen.

Paula Zorg aan huis aanvaardt derhalve geen aansprakelijkheid voor schade door onjuiste of onvolledige informatie op deze website, noch voor schade door storingen. Paula Zorg aan huis geeft geen garantie voor een foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van de website. Paula Zorg aan huis behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen. Paula Zorg aan huis geeft geen garantie dat e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

apple touch icon

 
2021 Paula Zorg aan huis

 

Etien.nl de webdesigner van Noord-Holland

naar boven