Mijn naam is Paula Hoekstra (geboren in 1976). Ik ben moeder van 2 jongens (geboren in 2000 en 2004) en 1 meisje (geboren in 2001). Mijn hobby’s zijn zingen, gitaar spelen, borduren, legoën, puzzelen, lezen, schaken, schaatsen, skaten, fotograferen, vogelen, fietsen, kanoën, (strand)wandelen, zwemmen in zee, micro-avonturen beleven en uitwaaien op de Wadden.
050819ptIn 1994 rondde ik het gymnasium af en startte de opleiding aan de HBO-V te Alkmaar. Na deze opleiding heb ik gewerkt in het algemeen ziekenhuis op de afdeling K.N.O., mondheelkunde en urologie. Door de uiteenlopende specialisaties van deze afdeling heb ik veel ervaring opgedaan.

Bij een thuiszorgorganisatie ben ik na de geboorte van de eerste twee kinderen aan de slag gegaan.De kennismaking met thuiszorg beviel mij goed. Ik werk sinds 2009 als zelfstandig verpleegkundige bij diverse cliënten tot volle tevredenheid.

Zorg bieden in de vertrouwde omgeving van de cliënt vind ik zeer waardevol. Ik bied professionele zorg en/of begeleiding op maat, afgestemd op de wensen van de cliënt. Hierbij wil ik de cliënt tot dienst zijn met raad en daad.

Ik verricht diverse werkzaamheden uiteenlopend van complexe verpleegkundige handelingen tot eenvoudige huishoudelijke taken. Tevens heb ik ervaring opgedaan in het organiseren van de PGB administratie.

Ik ben flexibel inzetbaar. Vaste dagen en/of losse afspraken zijn allemaal mogelijk. Ik ben in het bezit van een auto die ik ten dienste van cliënten gebruik voor begeleiding naar diverse bestemmingen.

 
2021 Paula Zorg aan huis

 

Etien.nl de webdesigner van Noord-Holland

naar boven